Kan ik de ritten van één dag kopiëren naar de rest van de week?

Reisbalans portal
Log in via de portal en druk op ‘Ritten & declaraties’. Klik bij de dag waarvan u de ritten wilt kopiëren op het menu aan de rechterkant en klik op ‘Kopieer dag’. In het scherm dat volgt kunt u aan de linkerkant zien welke ritten er gekopieerd worden. Aan de rechterkant kunt u aangeven naar welke dagen u deze ritten wilt kopiëren. Klik vervolgens op ‘Kopiëren’. U zult nu zien dat de ritten naar de geselecteerde dagen zijn gekopieerd.

Maakt u gebruik van de nieuwe portal? Log in via de portal en ga naar ‘Overzicht’ in het menu. Druk op de drie kleine puntjes rechts van uw rittenoverzicht. U krijgt hier de optie om de dag te kopiëren.

Wilt u meerdere dagen kopiëren? Bovenin het scherm vindt u naast het tabje ‘Openstaand”een selecteerknop. Druk hierop om meerdere dagen te kunnen selecteren.

Reisbalans app
Open de app en klik op ‘Overzicht’. Klik op de 3 kleine puntjes rechts. Klik op ‘Dag kopiëren’ en selecteer naar welke dagen u deze ritten wilt kopiëren. Klik vervolgens op ‘Bevestig’ en vervolgens ‘Kopiëren’. U zult nu zien dat de ritten naar de geselecteerde dagen zijn gekopieerd.

Categorieën: