Hoe voeg ik thuiswerktoeslag/dagvergoeding woon-werk toe?

Reisbalans portal

Log in via de portal en klik op ‘Ritten & declaraties’. Kies de dag waarop u uw rit wilt toevoegen en klik op het menu aan de rechterkant. Selecteer vervolgens ‘Thuiswerkvergoeding’/ ’Dagvergoeding woon-werk’. De vergoeding wordt automatisch aan uw overzicht toegevoegd.

Maakt u gebruik van de nieuwe portal?

Via het ‘Home’ scherm kunt u onder de tegel ‘Vergoedingen voor vandaag’ een Thuiswerkvergoeding of Dagvergoeding woon-werk aanvragen. Druk op de groene plus om de vergoeding automatisch aan het overzicht toe te voegen.

Voor het toevoegen van een Thuiswerkvergoeding of een Dagvergoeding woon-werk op een andere datum dan vandaag, gaat u in het menu links naar ‘Overzicht’. Druk op de groene knop rechts onderin het scherm om de vergoeding aan te vragen en de data te selecteren.

Reisbalans app

Voor vandaag: In het startscherm kunt u onder ‘Vergoedingen voor vandaag’ een ‘Thuiswerkvergoeding’ of ‘Dagvergoeding woon-werk’ toevoegen. De vergoeding wordt automatisch aan uw overzicht toegevoegd.

Voor een andere datum: Open de app en ga naar ‘Overzicht ’ in het menu onderin. Druk op het groene plusje onderin en selecteer ‘Thuiswerkvergoeding’ of ’Dagvergoeding woon-werk’. Kies vervolgens de datum en druk op ‘Opslaan’. De vergoeding wordt automatisch aan uw overzicht toegevoegd.

Categorieën: