Hoe kan ik een rit met mijn motor of scooter toevoegen?

Reisbalans portal

Wanneer u een rit handmatig toevoegt, kunt u uit verschillende vervoermiddelen kiezen waarmee u de rit mogelijk gemaakt heeft. Om uw motor of scooter te kunnen selecteren, moet u deze eerst als vervoermiddel toevoegen.

Log in via de portal en druk op ‘Vervoermiddelen’. Klikt rechts bovenin op ‘Voeg privé-motor toe’ en voer uw kenteken en overige kenmerken in. Klik daarna op ‘Opslaan’. Het vervoermiddel is nu terug te vinden wanneer u een rit handmatig toevoegt.

Maakt u gebruik van de nieuwe portal? Log in via de portal en ga links in het menu naar ‘Vervoermiddelen’. Druk rechts onderin op het groene plusje. Hier kunt u uw motor toevoegen. Vul de gevraagde gegevens in en druk op ‘Registreren’. Het vervoermiddel is toegevoegd en kunt u terugvinden wanneer u een rit handmatig toevoegt.

Reisbalans app

Open de app en klik rechts onderin op ‘Meer’. Kies voor ‘Vervoermiddelen’ en klik vervolgens op het groene plusje rechts onderin. Selecteer het icoontje ‘Motor’ en voer uw kenteken en overige kenmerken in. Klik daarna op ‘Registreer’. Het vervoermiddel is nu terug te vinden wanneer u een rit handmatig toevoegt.

Categorieën: