Hoe kan ik bij een zakelijke rit geen woon-werk-deel meenemen?

Door deze functie te gebruiken, worden de woon-werk kilometers van deze rit niet apart berekend en ontvangt u voor de gehele rit de afgesproken zakelijke vergoeding.

Reisbalans portal

Log in via de portal en druk op ‘Ritten & declaraties’. Kies de dag waarop u uw rit wilt toevoegen en druk op het menu aan de rechterkant. Selecteer ‘+ Declaratie/Rit’. Vul vervolgens het formulier in. Selecteer de optie ‘Deze rit is niet gecombineerd’ en sla de rit op. De rit wordt nu aan uw overzicht toegevoegd.

Maakt u gebruik van de nieuwe portal?

Log in via de portal en ga via het menu links naar ‘Overzicht’. Druk op de groene plus rechts onderin het scherm en druk op ‘Nieuwe declaratie’. Hier kunt u de rit toevoegen. Vul de gevraagde gegevens in en selecteer ‘Zakelijk’ bij declaratiedoel. Selecteer de optie ‘deze rit is niet gecombineerd’ en sla de rit op. De rit wordt nu aan uw overzicht toegevoegd.

Reisbalans app

Open de app en druk op ‘Overzicht’, of ga naar ‘Overzicht’ in het menu onderin. Vul vervolgens het formulier in en scroll naar ‘Hoe wilt u declareren?’. Vink ‘Deze rit is niet gecombineerd (geen woon-werk-deel meenemen)’ aan en klik op ‘Opslaan’. Uw rit is nu aan uw overzicht toegevoegd. Vergeet niet de rit te bevestigen.

Categorieën: