Hoe bevestig ik een rit?

Zodra u uw ritten heeft bevestigd, worden ze als declaratie ingediend.

Reisbalans portal
Log in via de portal en ga naar ‘Ritten & declaraties’. Selecteer de rit en druk rechts onderin het scherm op de groene knop ‘bevestigen’. U kunt ook de gehele dag of zelfs week selecteren en alle ritten in één keer bevestigen. De ritten worden nu als declaratie ingediend bij uw werkgever.

Maakt u gebruik van de nieuwe portal? Log in via de portal en ga naar ‘Overzicht’. In het tabblad ‘Openstaand’ ziet u alle ritten. U kunt per rit aangeven of u de rit wil bevestigen of wil wijzigen door op de corresponderende knoppen per openstaande rit te drukken.

Naast het tabje ‘openstaand’ staat een selecteerknop. Druk hierop om tegelijkertijd meerdere ritten te bevestigen of per dag of per week meerdere ritten te bevestigen.

Reisbalans app
Open de app en klik op ‘Overzicht’. Klik linksboven op het selectie-icoontje (naast ‘Openstaand’) en selecteer vervolgens de ritten die u wilt verantwoorden. Bovenaan verschijnen nu drie opties. Klik op ‘Bevestigen’ om uw ritten te verantwoorden. Wilt u per rit verantwoorden? Ga dan naar ‘Openstaand’, zoek de gewenste rit en druk op ‘Bevestig’. Of klik op de gewenste rit en druk dan op ‘Bevestig’.

Ritten kunnen niet bevestigd worden
Werkt het bevestigen van de ritten niet? Dan kan het zijn dat u het vervoermiddel, de projectcode of omschrijving nog mist.

Categorieën: